Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade Sandra


Sandra

Hon kom och tog ifrån mig en sak.
En sak som egentligen var min , men som hon tyckte tillhörde henne.
Så jag gjorde detsamma mot henne .

Där satt vi nu med varandras hjärtan i varsin hand
och bara stirrade djupt in i kärleken.
Kärleken var oändlig det fanns inget slut, det fanns bara vi.




Övriga genrer av janoch taikon
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-25 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon