Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dark Road To Paradise

Jake vaknar upp helt naken mitt ute i ingenstans, helt förvirrad om hur han hamnat där det ända han minns är att han och några vänner varit på krogen och druckit, och att han satt sig i bilen, för att byta parkeringsplats så att han kunde gå hem.

Han ser endast mörker, mörker så svart han aldrig skådat tidigare. Det luktar illa som när man bränner plast eller nått nästan som det har förgiftat luften här. Jake ser också en bra bit längre fram stora lågor, han rör sig mot lågorna, när han väl är tillräckligt nära ser han något så fruktansvärt att han höll på att börja kräkas . En man brann levande i dessa lågor, skrikande av sjuklig smärta. Han var inte död han verkade vara fast i cirklarna av lågor, som om mannen blev utsatt utav någon sinnessjuk tortyr, en slags bestraffning. Det stank över hela platsen.

Plötsligt kom ett stark ljussken som bländade Jake, när han öppnade ögonen var allt underbart, han hade sina kläder och det doftade liljor, rosor och len massa andra underbara dofter.

Han kände sanden som kittlade mot hans fötter och man kunde se stora palmer, och människor, massor av dem som verkade le och vara lyckliga. Men vart var han? En vit hårig äldre man steg fram till honom ikläd en lång vit kappa och berättade allt, att detta
var paradiset och att han hade blivit på körd när han skulle byta parkering.

Mannen som körde på dig var en drogpåverkad mördare och det var honom du
såg brinna i helvetet, vi ville visa dig att han hamnat på rätt plats sa den vit hårige mannen med ett vänligt leende. Välkommen till Paradiset Jake.




Prosa (Novell) av janoch taikon
Läst 283 gånger
Publicerad 2012-10-24 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janoch taikon
janoch taikon