Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något elakt

Idag
skulle du enkelt kunna
säga något elakt till mig

du ser
att jag känner mig usel
låg och lite rädd också
du ser så väl
när mitt motstånd är lågt

du skulle såklart förneka det
men jag vet ju

så enkelt det vore
just idag
något rappt och hånfullt
vasst liksom ett nålstick

motståndet som viker
tårarna som stiger upp

hur skulle det kännas?

jag undrar bara
skulle du växa då?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-28 20:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förutom den vältaliga texten , uppskattar bilden - såväl ruin - som öppenhet symboliseras ....
2013-12-31

  Catharina Edin VIP
insiktsfullt. jag känner smärtan!
2013-12-30

  Anya VIP
Om det komplicerade spelet mellan oss människor och varför vi beter oss som vi gör. Bra skriftat!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP