Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 frågor och påståenden






varför söker du djupet i den tomma himlen
när de jordiga maskarna väntar på sällskap

varför tror du på gudheten
bara så länge du mår dåligt

varför är du paniskt rädd för livets elände
när du aggressivt borde motarbeta det

varför är du upptagen med att fly
när du säger man ska fånga dagen

människan är hat rädsla och kärlek
i den upp-och-nedvända ordningen

kvinnan är avundsjuk på penis
lägger ner och börjar föda barn

mannen är avundsjuk på livmodern
lägger aldrig ner...går ner sig i modern




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-04 11:56



Bookmark and Share


  agneta pichler
den sista raden ifrågasätter jag

resten var superbt
2014-01-09

    ej medlem längre
parrader. jag lajkar!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP