Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet andas sakta

Havet andas in och stiger
stiger sakta, sakta uppåt.
Havet andas ut och sjunker
sjunker sakta, sakta nedåt.

Havet andas och stiger sakta.
Havet andas och sjunker sakta.

Den som inte har bott vid havet
kan ej låta bli att förundras över
hur havet andas och stiger,
hur havet andas och sjunker

Havet andas sakta, stiger och sjunker

Jag har alltid bott vid havet
och jag älskar när
havet ryter starkt och vrålar
och kastar skum och virvlande vågor
upp på holmar, hällar, kobbar och skär.

Och jag älskar dig mitt i stormen
och du tar mig försiktigt i handen
och håller mig utan tvekan.

Och jag känner hur du andas och stiger
stiger sakta, sakta uppåt
och hur du andas och sjunker
sjunker sakta, sakta nedåt

och hur du är stark och
mäktig
och hur du andas sakta
som bara du kan.

Du gör mej så lugn

Och vore jag vilsen på ett stormande hav
så är du alltid den båk om dagen,
fyr om natten,
som jag helst inte kan vara utan.

Havet andas och stiger
Havet andas och sjunker
Havet andas sakta, stiger och sjunker.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Slask Söderman
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slask Söderman
Slask Söderman