Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 10 Januari: Många självmordshot till myndigheter


Terrorist eller icke? (Breivik eller icke?)

I En frusen värld
som ingenting lär
Av sina felsteg
blir livet ett dåligt val
För den som inget har
att leva kvar i

Farsoten förökas
världen förmörkas
I sin egoistiska enögdhet
blir den färgad i oärlighet
Där ärliga och sjuka
likställs med förbrukade

Då blir självmordet en lösning
på livsfrågan som en prövning
Men en varning utfärdas
som en ondskans refräng
Ska jag dö för egen hand
eller ta med mig andra om jag kan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-11 07:38



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det var mycket bra, jag läste att Michal Jackson dotter vill döda alla hon träffar på i Jesus namn korståg religionen visar i ett par tusen år gör…
Medan, Här i Sverige går åldringar inlindade i någonting skum vid Midian i hyresrätt tvättstugor, och skruttar med självförstörde: vi skall lämna synda flödet efter oss.
Jag tycker att vi har brist på exemplar i överlevnad strategi i Sverige.
- Om i fyra år kan det blir krig i Sverige. Så skall man tänka. Vad gör jag då?
2014-01-11

    ej medlem längre
Usch, så grymt Sverige har blivit!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP