Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utförsäkrad sjuks desperata bön

Gud se mig
jag behöver dig
Låt mig inte lida
i min kropps pina

Jag vill inte vara martyr
under samhällets tortyr
Vill bara kunna betala min hyra
och min mages hunger styra

Jag begär inget annat
det är inte ditt fel att det är så förbannat
Men ber dig om hjälp
innan jag får hjärnsläpp

Och gör något galet
i valet och kvalet
Som att följa dina tio enkla regler
i livets segel

Vill inte bli som alla andra
och min egen själ klandra
Så ta bort mig denna planets odjur
släpp in mig genom paradisets dörr




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-11 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket berörande text
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP