Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke...Så att vi inte tror vi är så bra...för vår värsta fiende är vår stolthet (tror jag)...


Hur kan Gud Välkomna mig?

Jag kan inte förlåta
förlåt mig
Hur kan du vara belåten
med en som mig

Jag vet att jag aldrig
varit elak avsiktligt
Alltid försökt vara ärlig
även när jag borde ljugit

Men jag har aldrig
vänt andra kinden till
Utan blivit hämndgirig
eller i självförsvar slagit till

Jag hedrar heller inte min fader
som slog mig så mycket som liten spoling
Även när jag försvarade min moder
därför jag till hälften ett av dina bud spolar

Så nu när du vet
det som är så uppenbart fel
Hur kan du förlåta det
när jag fortfarande inte tycker jag gjort fel





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-15 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP