Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refräng

här lever vi olyckliga
tillsammans än idag
ta mig fan du och jag

nu kämpar vi förgäves
för nånting vi borde ta
ett steg ifrån och vända blad

förlorarna är äkta
alla champions dom är svin
en förlust är medicin




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-17 13:43



Bookmark and Share


  R Werner
Ärlig i sitt språk!
2014-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så kan det bli.... Bra skrivet!
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling