Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa inte upp mig såhär

visa inte upp mig såhär
jag lever bland stjärnorna
men är ingen särskild alls
en fribiljett till sanningen
skriker ut mot gryningen
för många tankar och åsikter
alldeles bortblåsta igen
huvudet mot mynningen
pipan mot tinningen
visa inte upp mig såhär
jag vill le lite först
kom igen nu livet
väck min törst




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-13 09:57



Bookmark and Share


  bumerang
Ja helt rätt. Utmana livet!!
Stor dramatik, poetiskt förmedlat.
2016-05-13

    Melona
Kompromisslös diktning.
Tycker om dess innehåll, även om det är sorgligt och tungt som fan.
Det finns en lätthet i rytmen och du har melodi som får det att sjunga i mig.


2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling