Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket har du sparat?

Ge mig bara ett svar
på vad du har kvar
Jag lovar jag ska inget stjäla
vill bara hjälpa
Dig att förstå
det du inte kommit på

Var det värt det
hann du njuta av det
Det är det som är kruxet
med trickset
Att veta när man ska stanna
innan döden kallar

För dit får man ingenting
oavsett hur mycket du sparat av allting
Men du kanske var klok
och jag bara en tokig tok
Eller så hade du bara ren och skär tur
och slapp regn och skur






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-18 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP