Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damm



jag brukade undra
varför det alltid kändes
som om jag skulle kvävas

men jag insåg just
att jag har samlat damm
i mina lungor




Fri vers (Fri form) av papperskometer
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-20 12:19



Bookmark and Share


    skamfilad
Snyggt!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

papperskometer
papperskometer