Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-01-13 höll jag på att dö av stora blodproppar i lungorna....Jag gick ur kroppen, tro vad ni vill, men det här är vad jag upplevde...Låg tre veckor på SÖS..första veckan på hjärtintensiven


Kära Gud

Det glöder i mitt minne
av en stark kraft
Som du lämnade i mitt sinne
den dagen du gav mig flygkraft

Tillät min själ att lämna min kropp
kommer ihåg min förvåning
Förstod inte att jag fått en blodpropp
förundrades över fötternas förminskning

Över axlarna såg jag det vitaste vita
lysa med en ofantlig styrka
Ville bara på nacken vrida
för att se din underbara kyrka

Men huvudet satt hopplöst fast
ville uppåt, uppåt inte nedåt
Men du gav min hjärna trons saft
Förlåt mitt gnäll min klagolåt

Men jag hade så gärna velat se
ditt vita vitaste rike
Men du lärde mig be
tillkomme ditt rike

Ske din vilja
så om du vill
Använd min kampvilja
jag bär dit sigill

AMEN








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-20 17:28



Bookmark and Share


    maija tuori

Så himla vackert ...
2014-01-20

  Bibbi VIP
Verkligen fint.
2014-01-20

    ej medlem längre
Så fint!
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP