Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner ju inte ens dig

Ja, det kanske är sant att jag är rädd.
Att du har mer än rätt. Att jag är mycket rädd.

Men vad ska jag göra?
Jag vill.
Men vet inte.
Känner mycket.
Men hjärnan vill inte sluta tänka.
Och hjärtat lider.


Och du är fin.
Så hemskt fin.




Fri vers av Konstellation
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstellation
Konstellation