Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrift i sömn och tal i tungor

vore vi satta under jord denna morgon
skulle våra inre fåglar sluta flaxa
inrätta sig i lugnet och inte sjunga till våren
med svarta ögon stålsätta blickarna
på hjärtat som slår allt långsammare
för att vid minsta hoppfulla slag
attackera med sina pickande näbbar
innan vi tror att vi tas ur tid
vaknar vi
vaknar vi en måndag
igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-27 06:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...tack att du skriver
2014-02-08

  Ljusletaren
Ett mycket mörkt täcke som du vill breda ut över oss alla. Kom då ihåg att det finns många ljusbärare som inte vill ha det på detta vis och låt dem leda dig rätt/kram
2014-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja en dag i sänder...bra text tänkvärd
2014-01-27

  M M Mannheim VIP
Ja måndag igen och snart är det måndag igen!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling