Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 30 Januari: Så gömmer sig hjärnan bakom Lexbase


Lexbase vill inte följa sin egen väg

Offentlig sökmotor är inga problem

använde Lexbase som sitt rättviseemblem

Borde de då inte föregå med gott exempel

om de nu hade ärligt uppsåt med sitt spel

 

Men den ena efter den andra oegentligheten

dyker upp i bakvattnen efter deras rättviseväg

De vill inte följa sina egna regler i verkligheten

växlar in på en annan väg för att dölja sina lik

 

Ägaren har nolltaxerat sedan 2007

finansiärerna vill vara anonyma inte offentliga

Inte förvånande när ägarens tidigare företagskumpaner

har varit åtalade för grova brottshandlingar

 

Undrar om ägaren lägger ut deras domar

eller har han för verkligheten fördomar

Vill ändra sanningen till sin sanning

att som den nya Guden välja vem han vill ge banning

 

”Fotnot, allt jag tidigare nämnde i min förra dikt om

Lexbase, visar sig vara sannings sötma”

 

 




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-31 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det går antagligen inte att lita på någonting idag, och ingen tycks ha ansvar för något heller.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP