Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppgivelse.

tragisk är jag
som följer efter
ledsen är jag
som inte har något val
svag är jag
som inte kan gömma mig
feg är jag
som förstör min framtid
men vad ska jag göra?
när inte ens närhet
kan värma mig.




Fri vers av skogarna
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-04 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna