Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör du inte.

Ser du mig falla?

Kristallklar flyter jag runt
i ett kluster med tidlösa..

Ser du mig falla?

Klyschiga lovord lämnar
dina formlösa spruckna..

Ser du mig falla?

Det gör du inte
precis som att du låter
den längtansfulla tåren

aldrig

falla.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-19 07:16



Bookmark and Share


    Missbruksbarn
Skriv mer Sarah! ????
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna