Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna vingar -blinda ögon

BHn knarrar av utmattning
Sinnet känns sjukt
Allting känns så akut
Gravitationen har inga lagar
Fötter tunga som stål
Hela bröstet blir ett hål
Längtan efter ett friskt psyke
En kropp som endast jag äger
Min min min
Huvudet känns som alla andras läger
Brutna vingar och blinda ögon
Jag sätter upp en mur som beskydd
Plötsligt är jag helt skräddarsydd
Av klagosånger och deras behov
Lilla jag vill bara ut
Innan sista andetaget
runnit ut.




Bunden vers (Rim) av skogarna
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-19 19:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark och bra
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna