Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ger vi fan i politiken






alla dina korta kjolar
som hudveck
när jag lyfter upp ditt ena ben
för att från sidan
göra oss rättvisa

världen har funnit ett nytt sätt
att vara ond
och jag skjuter på

jag rinner likt lava
nerför ditt venusberg

smaksätter dina nerviga läppar
med eget teckenspråk

världen har funnit en ny definition
på ordet hopplöshet
och alla skjuter på

kyss mig så går vi sen in
i den avgörande
liderligt smärtsamma valrörelsen
på det djupaste vatten vi känt
sen proppen sattes i

vi ser på varann
att vi gör det för att döda
vinna den respekt
den nya världen har lärt oss att




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-13 18:35



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
det finns en bra låt som heter så
(mari bergman)
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP