Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinman del 2

Tinman, tinman, tinman
Du har ditt tomma skal
Det är nu dags att fylla,
fylla ditt tomma skal.

Fyll det med vad du vill
Fyll det med kärlek, värme
och trygghet i ditt egna jag.

Bygg upp ditt inre, skapa det starkt.
Så att det kan stå emot livets hårda krav.

Lär dig att du är värdefull, du förtjänar det bästa.
Du förtjänar att älska dig själv och ditt egna jag.




Bunden vers av CattaH
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-13 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH