Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan som styr mitt liv

Rädslan är grundad i min barndom
Rädsla för övergivenhet
Rädsla för att inte vara älskad
att inte duga precis som jag är.

Rädsla växer vid negativa erfarenheter
både i barndom och i vuxen ålder .

Jag vill inte låta rädsla styra mitt liv
Jag vill vara totalt fri
Fri att hänge mig
Att våga släppa någon nära inpå

Jag vill våga..
Jag är rädd..






Fri vers av CattaH
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-09 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH