Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till mitt egna jag

Jag är en stark kvinna som har hittat mig själv i livets stora kaos.
Jag ruckas, jag flyger och far men samtidigt stannar jag kvar.
Jag vet vem jag är
Jag vet vad jag vill
Jag vet att du inte är rätt för mig

Kärleken till mig själv växer sig stark
Jag förtjänar allt gott livet har
Jag förtjänar kärlek till mitt egna jag..




Fri vers av CattaH
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-11 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH