Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre styrkan

Där är den!
Inte på morgonen, det är en svår stund
Men annars!
Styrkan, kärleken till mig själv
Viljan, kämparglöden
Nu ser och känner jag den!

Det är konstigt hur ur en sådan händelse
Hur ur en sådan hemsk händelse
Ett frö av hopp och styrka börjar gro inom mig.
Jag kan själv!

Jag är värd att få vara lycklig

Lyckan och kärleken startar inom mig! Sen när tiden är inne hoppas jag att jag får dela den med dig <3




Bunden vers av CattaH
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-14 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH