Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nio år av kärlek

Nio år har förflutit
Du har testat våra gränser
Testat dina gränser

Du har gett oss glädje med ditt sinne för humor
Du har gett oss huvudvärk och ibland fått oss att slita i vårt hår med ditt envisa sinne
Men en sak är säker!

Kärleken du ger oss är underbar och varm
Hoppas vi ger dig allt du förtjänar i ditt liv.

Grattis älskade hund <3




Bunden vers av CattaH
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH