Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Anna


Med förstärkning av andra krafter

med kraften från all världens outnyttjade dynamit
alla kommande explosioner
allt surr från tellus getingar och bin
bruset från alla städer
styrkan från rörelsen i alla hav
forsarnas beslutsamma tempo
alla levande människors hopp
alla välmenande tankar
vill jag säga
jag älskar dig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-23 16:37



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
wow. hoppas jag kan hitta någon som kan älska mig lika mycket som du älskar anna!
2014-03-10

  dubbelve
Lucky girl
2014-03-01

    glasa VIP

så rungande
U N D E R B A R

2014-02-25

  passeragå
Storhet.

Väldigt, väldigt fin.
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling