Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskuren




min kåta längtan
min ensamma kåthet
min längtande ensamhet

likt skogsduvans klagande sorg
likt storlommens lockande melankoli
likt blåvalens sanslösa bröl

nånstans äger jag ändå
en avskuren strupe

nånstans
en slags lust att finnas

men ingenstans
i rymdernas
rymd

just där
jag framhärdar att söka

avskuren
från kontakt
i varje
sekund

att få skriva
varje ord
"en sista måltid"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-13 06:06



Bookmark and Share


    Max Poisé
Salute!

2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP