Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri översättning av Lennons Mother


vad allt handlar om



Mamma
du hade mig
men jag hade aldrig dig

jag ville ha dig
du ville inte ha mig

så jag ville bara säga en sak
adjö...farväl



pappa du lämnade mig
men jag lämnade aldrig dig

jag behövde dig
men du behövde inte mig

så jag ville bara säga en sak
adjö...farväl


barn...gör inte
vad jag har gjort

jag kunde inte gå
och jag försökte fly

så jag ville bara säga en sak
adjö..farväl




Mamma
gå inte

Pappa
kom hem

Mamma
gå inte

Pappa
kom hem

Mamma
gå inte

Pappa
kom hem

Mamma
gå inte

Pappa
komma hem

Mamma
gå inte

Pappa
kom hem.............




Övriga genrer (Översättning) av Gunnar Hilén VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-15 00:28



Bookmark and Share


  Mayssa
Behov som aldrig tillfredsställs.

Frågan är om man har mod och kraft att högt ropa; Mamma gå inte, Pappa kom hem?
2014-03-19

  Gunnar Hilén VIP
"stundom"!? ...människan gör livet mer o mer till ett ensamt ...satans helvete...känner du inte det...
2014-03-15

    ej medlem längre
här kommer behovet fram, vem behöver vem, i denna stundom tuffa värld
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP