Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånigt

Jag hatar att ni har saker gemensamt
Jag hatar att ni skriver till varandra
Jag hatar att hon är kär i dig
Och inte längre jag

Jag hatar att hon är söt
Jag hatar att ni har internskämt
Jag hatar att hon skriver fint
Som jag inte kan

Jag hatar att du tycker om henne
Jag hatar att hon är liten
Jag hatar att du tycker hon är speciell
Och inte längre jag

Jag hatar att hon är nästa
som ligger under dig
känner din svettiga
Kroppsmassiv
Låtsas tycka om det
som går snabbt och tråkigt och blött

Jag hatar att jag blev sårad
Jag hatar att jag blev lämnad
Jag hatar att du bara ser mig
Som en av alla dom

Men mest av allt, hatar jag att jag saknar dig




Fri vers av Herself
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-03-23 11:16



Bookmark and Share


    ele
snyggt skrivet! den lägger jag till i mina bokmärken :)
2006-09-03

    Confused
underbar!
2006-07-28

    Fairy
bra skriven!
2006-03-23

  DanSan
Helr underbart vacker hat kärleks dikt!!!
Mycket bra skriven och utklurat!!!
Gillar den mycket!
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself