Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring ring! Del II

Hej! Vad gör du?
Alltså, jag skickade ju smset förut om det där med att avfrosta frysen.
Ja, alltså, all min mat kommer ju förstöras om jag har frysen av!
Eller... Ja, jag kan ju alltid lägga det i kylen ett tag...
Jag är ju inte så bra på sånt här...
...
...

Sen köpte jag en present till Victor också.
Jag har ju inte en aning om vad en 10-årig kille vill ha.
Tyckte Alex sa att han önskade sig böcker... Men hur kul är det då?
...
Kung Fu Panda, den filmen är ganska kul.
Den borde han väl tycka om?
Jahaa...
Mmm...
Så, när kommer ni och hälsar på då?
Det var ju längesen sist...

Hm...
Farmor kanske kan följa med också.
Hon har väl funderat på att ringa men hon vågar väl inte för att jag jobbar nu..
......
......

Hörde du att Anneli tagit körkortet?
Känns lite... Konstigt när min tre år yngre kusin tar det innan mig men...
Jag känner mig ganska dålig.
Eftersom jag ärvde pengar av farfar för att kunna ta det men då har jag ju...
....
....
....
....

Jaa...
Men mamma, när ska du fixa din telefon egentligen?
Du svarar ju aldrig när jag ringer.
Okej... Men jag ska se på tv nu... Eller nåt.
....
....
....

Hejdå då.




Övriga genrer av Herself
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself