Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms till en vän: 23-aug-2009 01:43

Och jag har stirrat in i väggen i en halvtimme nu.

Mitt ex är i lägenheten ovanför. Film.
Han säger att han saknar mig.
Han vill åka utomlands med mig i september.
Han vill ha sex med mig. 
Och han vill mysa med mig efteråt.
Han ringer mig ibland, bara för att höra vad jag gör.
Jag vet inte längre hur man gör när man mår bra.
Bara hur man fejkar ett leende.
Jag kommer inte kunna sova förrän jag sett honom lämna huset och köra hem.
Jag kommer inte kunna andas på flera månader.
Jag har glömt bort vem jag är.
Jag försöker leva utan honom, inte ens skriva.
Jag klarade fyra dagar.
Sen pratade han med mig.
Och då brast allt. Allt. Broar, fördämningar, murar.
Nästa gång kanske det blir fem dagar.
Sen kanske en vecka.
Om jag har tur.
Jag försöker i alla fall.
Men när jag faller igen, faller jag hårt.
Aj.




Övriga genrer av Herself
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-23 01:52



Bookmark and Share


    soulless
Vill bara krama om.... Så oerhört gripande...
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself