Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

Hör regndropparna dåna på plåt taket

Vinden viner


Tänker


Det är mina tårar som faller


Det var ingen dröm

Känner vädret

med mig



Tittar ut

Är tom

Tung


Bilder på dig

Under din sjukdomstid

Dyker upp i mitt inner

Ser likbilen åka

Du lämnade mig

De tog dig

Från mig


Regnet är mina tårar
Vinden är min smärta


Dripp

Dropp







Övriga genrer av smultroneken
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-08 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken