Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflingan

Snö flingorna lägger sig som ett mjukt täcke

på mitt ansikte

Tar ett djupt andetag

känner den kalla friska luften fylla mina lungor



stjärnorna lysa på den mörka himmelen

snön lyser i blåtoner

en snöflinga landar

kan se kristallernas mönster

hela kroppen fylls av frid
så kör så vacker


sakta förvandlas de till vatten droppar som sakta och mjukt rinner längs mitt ansikte

de blandas med mina tårar

öppnar ögonen

lyssnar

Allt känns så lugnt

fridfullt










Övriga genrer av smultroneken
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 09:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vandrar längs dina stigar
och känner förundran -
Tack!
2024-04-12

  mare VIP
Vacker dikt
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken