Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herrarna Adhd & Hiv




Har ni nånsin sett dem tillsammans
herrar Adhd och Hiv ?

Jag tänkte väl det. De går inte ihop.

Eller kan ni föreställa er ett möte på gatan
mellan herr Adhd och herr Hiv ?

Om ni kan det så är det väl inte helt omöjligt
att ni även sett dem
tillsammans
på riktigt

I så fall ska ju inte jag komma här och hävda
nåt annat.

Ra Bi Es

doctor in patafysics




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-04-08 18:52



Bookmark and Share


  agneta pichler
ha ha ha,,

fan va rolig du är


grejen att jag ser dem framför mig...


en svängig tics adhd gubbe
med en stackare som åkt på aids
kanske på grund av oskyddad sex med en annan man

och dem två har funnit varandra.. i samförstånd
att livet inte blir bättre än så

inget att skratta åt egentligen

men jag blev så paff över din text..


2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP