Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Frestelsen

det är frestande att trampa ner sig det finns alltid träsk
och tårefloder
det är nära till det gungade och sanka
hjärtats mörker

allt jag har är denna ranka pelare av kotor
som mitt kött är byggt omkring
mitt huvud vilar på
och som bär mina hemligheter inneslutna
allt jag har är mod

när marken sviktar hoten hopar sig och jag vill sjunka

ge upp
ge upp det tjänar inget till
viskar min fiende och för ett ögonblick är jag beredd
att lägga ner min kamp - det händer varje dag

men lika ofta
trotsigt svarar blodets röst: så är jag inte byggd




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 465 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-12 00:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark formulerat om den ständiga inre tankekampen.
2014-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Vem är din fiende?
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger