Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när himlen dör vaknar mina föräldrar




ett par gånger om året hittar jag mitt hat
då får jag växtvärk
då kan jag älska
utan tvekan
då hittar jag nåt att brinna i
dö för
leva med




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-18 21:21



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
strak och berörande, måste säga att bara rubriken i sig fängslar och väcker intresse!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP