Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hade nästan gett upp


Ismini tsa



hon ser inte ut
som nån annan
som ser ut
och hon ser ut och åt
hon åt och åt
äter och äter
hon är nog hungrig i själen
och VISAR det
genom att SKRIVA
som ingen annan
som skriver
inte som hon hon hon

jag tror
hon är som atombomben från Yokohama
den man aldrig talar om
"stor strålningsrisk"
helt ofarlig
men djupgående

äntligen

jag höll på att ge upp

höll på att drunkna

i de vackra, sjuka poetrabatterna
som levt så länge nu
utan den brända hästskiten

Ismini

du har ett stort uppdrag framför dig
vi är 30 000 här som hungrar ihjäl

du lagar inte mat
du identifierar ingredienserna
konstaterar den skröpliga kvaliteten

det här kan bli en god middag
magsyra och tungkött !

Gunnar.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP