Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om livet i allmänhet och mitt i synnerhet. Nedpräntat 19 mars 2006


Man vet att man lever

Nog är det upp
och ner minsann
här i livet
kanske tur det

man vet att man lever


Livets flod
rinner än hit och än dit
som en yster vårflod ibland
och sakta och sävligt
som en bred å ibland


Rätt som det är
söker den sig
ett nytt ställe
att rinna på

Men framåt går det.




Fri vers av Nina Warglycke
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke