Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, trasdockor.

En knuff räcker för mig
jag stapplar framåt på ostadiga ben
så van vid att sitta ner och inte bry mig mer
jag är en trasdocka ihoplappad av välkomnad kärlek
små plåster gjorda av vänners omtanke.

Det är de här små plåstrena som får såna som mig
att vilja ställa sig upp igen.

En varm snöbollseffekt
som tas lätt för givet av vissa
men som kan rädda såna
som dig och mig.

Nu är det min tur att hjälpa att hjälpa dig
att förstå hur fin du är
jag lappar ihop dig med varma plåster
på din iskalla ben
omfamnar dig med en bortglömd kärlek
och tre oförglömliga ord.




Fri vers (Fri form) av skogarna
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-02 05:24



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint förmedlat!
2014-08-11

  mare VIP
Tänkvärd text
slutet så fint!
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna