Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handfallen



Något fattas mig
din hand i min som får mig
att tappa andan
faller du fattar jag din
hand släpper inte taget




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-13 21:40



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vackrare kärlek
finns ej..
så ljuvligt vackert
skriven..
2014-05-15

    Mia Sedvall
Fint:-)
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
vackermening
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP