Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr



Ser du en ängel
och blir förälskad är det
för sent för romans




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-18 19:49



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Våga tro på mirakel
2014-05-22

  Stjärnöga
Helt ljuvligt
underbar satir..
älskar den och
ler ;)
2014-05-19

  axveronika
Attans då
2014-05-19

    ej medlem längre
Så jävla bra!!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP