Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fiktiv mardröm


Den nya konsten att lita på samtalet



Sitter med en människa
som inte talar

det påverkar mig.

Gång efter gång
kommer hon tillbaka.

Allt det utsuddade
var för starkt.

Av läkaren
hade hon fått medicin.

Av sjukgymnasten
ett träningsprogram.

Av dietisten
ett bantningsprogram.

Av kbt-psykologen
en tal-läxa.

Det är aldrig tomt
inuti oss.






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 08:57



Bookmark and Share


  Anita Westin
Den här gillar jag odelat! Mycket tänkvärd!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP