Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra dansen

piller
trillar i mig
ekar i strupen
torr och bottenlös
stockholm blinkar och pulserar
jag är din att missbruka
natten är vår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-24 23:42



Bookmark and Share


  Connie
Grattis till placeringen. Snyggt gjort!
2014-05-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-27

  Lindha W Gustavsson
Mycket att fundera över. Bra ordat!
2014-05-25

  Katinka VIP
Så snygg dikt.
2014-05-25

  M M Mannheim VIP
En dikt med en vändning skild från början av dikten.
2014-05-25

  ULJO
Berörande skrivet
2014-05-24

    ej medlem längre
"Stockholm ligger öde och världen håller andan". - Kent

2014-05-24

  Angel of love
Text som griper tag och man kommer nära.
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling