Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets berg och dalbana

Upp och ner , ner och upp
Livets berg och dalbana gör mig yr..

Varför påverkas jag så starkt ?

Kanske.. Kanske för att den går bara runt, runt?

Jag vill sprida mina vingar och flyga
Inte låta mig stoppas..

Det största hindret är jag..
Mina känslor för nuet, det förflutna och det som komma skall..

Ögonen känns tunga, tröttheten smyger sig på..




Fri vers av CattaH
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH