Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig kraft


Jag ser dig inte riktigt än
inte nu, inte än men sen
sen när vi inte längre inte kan...

jag har sett dig många nätter
jag har legat svettig under dig
du blivit ett paket under mig

varje dag läser jag dina ord
varje stund ger du mig kraft
känns som jag dig alltid haft

jag hör dig inte just nu
men jag vet det alltid är du
som långt bort gör mig till man

vi slåss mot ensamhetens död
vi slåss för en bättre slags värld
vi använder gråtande ord som svärd

vi speglar varandra som oss
vi älskar sol regn varmt och kallt
vi svär som djur...längtar efter allt

vi har rest runt hela jorden
drivit runt...druckit...av orden
kämpat för och emot något okänt inuti






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-16 20:37



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
vackert!

antingen är det denna strof:

// vi speglar varandra som oss
vi älskar sol regn varmt och kallt
vi svär som djur...längtar efter allt //

eller så är det denna:

// jag hör dig inte just nu
men jag vet det alltid är du
som långt bort gör mig till man //

eller ja, fan varenda strof är bra i detta
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP