Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människopiller

Jag har med fylla sprutlackerat ännu en sunkig toalett
och försöker använda dig som ett människopiller

Arbetartjejen, som är kittlande vulgär,
simulerar oralsex i människopillrets
torknullade knä

Föräldrarna i den fina villan,
med flygeln och Beethovenbyst,
är bortresta
Pillret leder mig till dubbelsängen
Ett inramat familjefotografi på väggen
Din morsa ser på mig
Och din farsa är nog bra kåt
mins hur han själv
bokstavligen
knullat arbetarfitta

Människopillret kräver delaktighet
när parhästen tittar in
Ställer mig på alla fyra
vrider nacken i en plågsam position
Hästen sliter mig i håret
när jag suger hans solkiga kuk
Säger: lite mindre tänder
Och pressar sitt ljumsksvettiga pubeshår
mot mina andetag
min mun och eyeliner

Alltjämt, ändå
jag tänker:
jag kunde ju så mycket bättre
kunde gjort avsugningen helt perfekt
bara jag fått flytta lite på huvudet
bara inte pillret samtidigt juckat så hårt

Skärpan i att vara fångad
i ett självförakt
som ett fotografi
och förolämpningen
i att öppningen av åtrå
fyllts av fotbollslagets och rockgruppens skit

Lösdrivare
som klottret hora
på ett skåp
i en annan tid

Att slå
slås ut
slå ut

Och slutligen slå sig ut………




Fri vers av Tiger Flowers
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-24 20:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt, ilsket och personligt. Din text har ett bra flyt och originell infallsvinkel. Mer sånt!!!
2014-06-26

  Maria Natasja
"Lösdrivare
som klottret hora
på ett skåp
i en annan tid"

RIKTIGT BRA!
2014-06-25

  Maria Natasja
Vänta....

Vänta.....

Vad i helvete...DETTA ÄR IBLAND DET BÄSTA jag läst på länge...DAMN!

Oj,oj,oj....Bokmärker!
2014-06-25

    ej medlem längre
mYcket bra,många känslor i den här dikten,du fick mig att skratta=tres bien!
2014-06-25

  cilax VIP
det är så bra, vackert
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Tiger Flowers
Tiger Flowers