Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som polska Westerplatte..."som om det inte vore krig"


Översikt

Motsvarande hela Englands befolkning
eller 51,2 miljoner människor
är på flykt

Hälften av världens befolkning
eller ca 3,5 000 000 000
äger en procent av tillgångarna

De tio rikaste procenten
äger 86 %

På de allmänna kommunikationsmedlen
sitter folk nedgrävda i skyttegravar
snart överallt
med säkerhetsbälten

som används

Man sänder SOS

Byter plats när fel person slår sig ner.

Längs husväggarna
är våra samveten uppradade
med en utsträckt hand

Mayday...Mayday




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-29 12:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Längs husväggarna
är våra samveten uppradade
med en utsträckt hand

den biten kunde Du lägga ut som en separat text, men håll kvar i den här, förstås! Stark som peppar
2014-06-30

    ej medlem längre
som ett bisamhälle, en drottning, resten arbetare
vad är det att vara människa? kan man undra
2014-06-29

  Lehva VIP
Liten text med stort innehåll. Älskar delen
" Längs husväggarna...".
Bravo.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP