Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens sociala blindhet




så synskadad
så satans blind
av sin egen olycka
att inte råka vara passionerat förälskad
varje stund
att den den söker
blir till slut en
av alla mörklagda
det får bli nån
på måfå
nån
att vara kåt på
nån annan stackars jävla blindgångare




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-30 06:25



Bookmark and Share


  agneta pichler
Gunnar Gunnar du väcker alltid
nåt inom mig när jag läser dina texter

dem flesta poeter är mörk lagda till sinnet
dem flesta människor jagar efter "kärleken"

och vi är alla till mans lite blinda
av våra tycka synd om story

men vi lever och njuter en stund i alla fall
av kärlekens sötma när den ger oss given


kram på dig
2014-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP