Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets oväntade vändningar

Livet tar ständigt oväntade vändningar
Jag har kämpat mot stormen
Sprungit genom elden
Krafsat, klängt och sakta strävat framåt

Stormen har lagt sig, eller är det jag som lärt mig att inte kämpa emot
och bara glida på livets våg

Jag är lycklig, jag mår bra
Jag har växt och lärt mig

Jag har världen vid mina fötter och bestämmer helt över mitt eget öde

Jag älskar att vara jag
Jag njuter av den glädje och det inre lugn som har infunnit sig

I fucking rock! ;)

Jag och bara jag äger mitt liv <3




Fri vers av CattaH
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-11 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CattaH