Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanerings Tid

 

 

Mina slitna tankar

har gått på varv

i mitt förvrängda huvud

som du programmerat

in

 

De känns likgiltiga

nu

i dagens ljus

 

Allt skit jag tagit

från dig

har torkat till skorpor på min känsliga hud

till tjocka lager

som faller så sakta av

med tiden

bit för bit..

 

För mitt starka jag

sitter djupt

själen min ska

hitta ut

till

 

Livet igen

 

 

Text: TMS Lagus




Fri vers (Fri form) av VitaKorpen
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-15 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VitaKorpen
VitaKorpen